Persoonlijk maatwerk

Vanuit passie voor ons werk stellen wij de menselijke maat centraal naar zowel kandidaten als naar onze opdrachtgevers. De huidige markt vraagt om een andere manier van benaderen en benaderd worden. Met vertrouwen als basis en onze kennis van de IT-markt leggen wij contact van mens tot mens. Wij geloven in maatwerk. Wij investeren in onze kennis en spreken dezelfde taal als de kandidaten die u als opdrachtgever nodig heeft. Met een persoonlijke aanpak zijn wij in staat de ideale match te maken en te zorgen voor een passende oplossing voor nu en in de toekomst.

Benieuwd wat de Ninex STAP voor uw bedrijf kan betekenen?

Laat hier uw gegevens achter zodat wij verder kennis kunnen maken.

Lees meer

Ben je een kandidaat? De Ninex STAP is interessant voor jouw carrière!

Bent u benieuwd naar de Ninex STAP? Klik hieronder voor alle informatie.

Lees meer

Walter van der Harst

Walter (1965) is als commercieel directeur van een Linux-detacheerder jarenlang onder andere verantwoordelijk geweest voor de werving van Linux-specialisten. Hij constateerde dat het recruitment van IT'ers niet alleen specifiek is, maar ook dat een IT-onderneming soms net wat extra hulp nodig heeft om zich te profileren op de arbeidsmarkt. Een inzicht dat een belangrijk uitgangspunt is voor zijn eigen onderneming Ninex, die Walter vier jaar geleden heeft opgezet. Maar het belangrijkste is natuurlijk de verbinding leggen: onderneming – mens en mens – onderneming. 

E: walter@ninex.nl
M: 06 12 308 380

Angela Busker

Angela (1972) is de teamspeler die binnen Ninex grip heeft op alle processen. Zij zorgt ervoor dat de processen innovatief en efficiënter worden aangepakt. Angela werkte lang in de financiële sector bij een van de marktleiders in de hypotheekbemiddeling. Ook daar was zij de teamspeler die alle werkstromen organiseerde en regisseerde. Bij Ninex is zij de contactpersoon voor alle contractuele en administratieve zaken voor onze opdrachtgevers, zakelijke partners en interne organisatie.

E: angela@ninex.nl
M: 06 28 497 276