Recruitment is maatwerk

De arbeidsmarkt is grillig en de IT-business heeft zo z’n eigenaardigheden. Door de snelle ontwikkelingen is een toekomstige bedrijfsvoering steeds lastiger te voorspellen. Welk personeel is er dan nodig? Nu, straks en in de toekomst? Een markt waarop mede door de schaarste steeds minder grip is. Vandaar dat Ninex, naast recruitment voor het personeel dat u nu nodig heeft en werving & selectie voor het personeel dat u straks nodig heeft, ook naar de toekomst kijkt. Ninex gaat een stap verder. Met de Ninex STAP heeft u een betere grip op het personeelsbeleid. De Ninex STAP geeft inzicht in de toekomstige personeelsbehoefte zodat wij maatwerkoplossingen kunnen bieden, met speciale maatwerkopleidingen voor de (her)scholing van huidig en mogelijk nieuw personeel. Zo bent u altijd goed voorbereid op de toekomst en zit u weer ‘in the driver's seat’!   

Benieuwd wat Ninex voor u kan betekenen?

Laat hier uw gegevens achter zodat wij verder kennis kunnen maken.

Klik hier

Wat is de
Ninex STAP?

Benieuwd naar de Ninex STAP? Klik hier voor alle informatie.

Klik hier

Maatwerk op 3 niveaus

Ninex vult de personeelsbehoefte van IT-bedrijven op 3 niveaus in

Voor nu

U heeft nu personeel nodig! Op interim-basis of vast? Geen probleem. Op basis van onze jarenlange ervaring zijn wij in staat een goede inschatting te maken voor een match tussen uw bedrijf en een passende kandidaat. Bent u op zoek? Wij helpen u graag verder.

Klik hier

Voor straks

Gaat een personeelslid weg en zoekt u vervanging? Of wilt u juist uitbreiden met een nieuwe collega met specifieke kennis? Mogelijk hebben wij de ideale kandidaat al klaarstaan en anders gaan wij zoeken, voeren gesprekken en nemen indien gewenst een assessment af. Wij maken graag kennis.

Klik hier

Voor de toekomst

Omdat Ninex inhoudelijk weet waar het om gaat in de IT, zijn wij ook een sparringspartner voor de toekomst. Met de Ninex STAP brengen wij uw personeelsbehoefte in kaart en zorgen met maatwerkopleidingen voor de (her)scholing van huidig en mogelijk nieuw personeel, dat wij uiteraard voor u vinden. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Klik hier