Gericht op jouw toekomst

Wellicht ben je helemaal niet op zoek naar nieuw werk. Je zit prima op je plek, leuke collega's en met je salaris ben je tevreden. Maar past dit plaatje ook bij je toekomstplannen? En als je dan straks toch op zoek gaat naar een nieuwe baan kun je dan misschien wel wat hulp gebruiken? Ninex weet uit ervaring dat werkgevers op zoek zijn naar personeel met steeds specifiekere kennis. Personeel dat voldoende is (bij)geschoold, zodat ze meteen kunnen invullen wat er van hen verwacht wordt.  Herken je je hierin? Twijfel je? Dan kan Ninex je helpen! Samen zoeken wij naar jouw ambities, zodat wij een passend stappenplan voor de toekomst kunnen maken. En op basis van onze marktkennis en de Ninex STAP die wij voor bedrijven uitvoeren, weten wij wat de toekomstige personeelsbehoefte is. Zo zorgt onze maatwerkopleiding ervoor dat jij klaar bent en blijft voor die toekomst, bijvoorbeeld door bij- of omscholing, om ervoor te zorgen dat jij ook in de toekomst jouw plannen kan blijven waarmaken.

Benieuwd wat Ninex voor jouw carrière kan betekenen?

Laat hier jouw gegevens achter zodat wij verder kennis kunnen maken.

Klik hier

Wat is de
Ninex STAP?

 

Bent u benieuwd naar de Ninex STAP? Klik hieronder voor alle informatie.

Klik hier

Jouw carrière mogelijkheden

Ninex vult de personeelsbehoefte van IT-bedrijven op 3 niveaus in

Voor nu

Voor verschillende opdrachtgevers zoeken wij naar werknemers die ‘acuut’ een uitdaging kunnen oplossen. Personeel dat nu nodig is om een project goed en snel te kunnen afronden. Wellicht zijn wij dan wel op zoek naar jou!

Klik hier

Voor straks

Om de bedrijfsvoering bij verschillende opdrachtgevers op een passende manier te kunnen blijven voortzetten, zoeken wij de juiste kandidaten. Ben jij op zoek naar iets anders, dan willen wij je graag leren kennen.

Klik hier

Voor de toekomst

Op basis van specifieke, toekomstige behoefte van een organisatie, ontwikkelt en organiseert Ninex maatwerkopleidingen. Maatwerkopleidingen die ervoor zorgen dat jij klaar bent voor de toekomst en om een volgende stap in je carrière te maken.

Klik hier