Strategisch, Toekomstgericht Arbeidsmarkt Plan

Voor een structurele oplossing voor het personeelsbeleid in de toekomst, hebben wij de Ninex STAP ontwikkeld. Op basis van onze jarenlange ervaring, kennis van de IT-markt en haar ontwikkelingen, kunnen wij op basis van vier concrete fases een passend arbeidsmarktplan ontwikkelen voor uw bedrijf.

De Ninex STAP is een plan waarbij u aan het 'stuur' zit en blijft. Een plan waarmee de bedrijfsvoering kan worden voortgezet. Een plan op maat dat uitgaat van uw (toekomstige) bedrijfsvisie, uw huidige personeel en de toekomstige personeelsbehoefte. Door een periodieke herhaling van de Ninex STAP kunt u beter naar de toekomst kijken en heeft u structureel grip op recruitmentbeleid. Dat is wel zo geruststellend in een markt waarin goed personeel steeds schaarser wordt.

Benieuwd wat de Ninex STAP kan betekenen?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen snel en vrijblijvend contact op.

Klik hier

Ben je een werknemer? De Ninex STAP is interessant voor jouw carrière!

Benieuwd hoe? Bekijk het hier.

Klik hier

De Ninex STAP in 4 concrete fases

Fase 1:
Beleidsscan

Samen maken wij een inventarisatie van uw toekomstige personeelsbehoefte op basis van de bedrijfsvisie, werkvoorraden, werkdruk, data over het (historisch) verloop van het personeel en onze kennis van de IT-markt.

Fase 2:
Profielscan

Op basis van de personeelsbehoefte voert Ninex een quickscan uit, een inventarisatie van de profielen van de huidige werknemers met betrekking tot kennis, kunde en employability. Op deze manier maken wij uw personeelsbehoefte op drie niveaus inzichtelijk.

Fase 3:
Transitieplan

Op basis van de personeelsbehoefte ontwikkelt Ninex een plan op drie niveaus. De personeelsbehoefte die er acuut is en de behoefte op de (middel)lange termijn. Een maatwerkopleiding zorgt voor de (her)scholing van uw huidige personeel en mogelijk nieuwe collega's, zodat u de toekomst met vertrouwen tegemoet kunt zien.

Fase 4:
Actie

Ninex gaat aan de slag. Via recruitment en werving & selectie zorgen wij voor oplossingen op de korte en (middel)lange termijn. Voor de lange termijn zoeken wij passende kandidaten die, samen met uw huidige personeel, deelnemen aan de professionele opleiding op maat. Zo kunt u nieuwe collega's via Ninex inhuren of in dienst nemen die specifiek voldoen aan uw toekomstige behoefte.